• ✔ Fri frakt över 500

  • ✔ Personlig service

  • ✔ 30 dagar öppet köp

Omdömen


Jag var på jakt efter ett nytt racket till min son och visste inte exakt vad som jag skulle köpa. Ringde nummret på sidan och fick väldigt bra bemötande och fick en snabbkurs i vad man behöver tänka på när man köper tennisracket. Så nu hoppas vi bara att min son blir nöjd!

Margareta Svensson
Jag har letat överallt efter någon som säljer macuibär nu till hösten. Fick testa de i usa istället för acaibär och dessa fungerade mycke bättre. Nu kan ja klara höstsnuvan utan problem!

Michael, Falun

Mellan den 29 november och 1 december 2012 spelades världsmästerskapen i racketlon i Enskede rackethall och deltagarantalet var rekordstort, 486 deltagare från 23 länder. TV4 uppmärksammade detta och visade finalen direkt på lördagseftermiddagen.
När den sista bollen var slagen stod den SvenskaTeam RB Sportline´s världstrea Stefan Adamsson som segrare och ny världsmästare! Stefan har varit i världstoppen i många år och varit med i vårt team sedan 2009, han har vunnit i stort sett allt som går att vinna som t.ex SM, internationella storturneringar som champions leauge och lag-VM, men det här var första gången han kan titulera sig världsmästare.

Stefan Adamsson gjorde en fantastiskt bra turnering och visade prov på en otrolig mental styrka. Finalen blev en riktig rysare där Stefan mötte den Danske världsnian Kasper Jønsson som har sin starkaste gren i badminton där han håller en mycket hög klass. Stefan visste att han behövde ta 8-9 poäng i badminton för att det inte skulle bli alltför mycket uppförsbacke inför squashen, som är Stefans starkaste gren där han för övrigt är rankad som nummer 15 på den Svenska squashrankingen, och tennisen där Dansken är något bättre än Stefan.
Stefan vann den inledande bordtennisen med 21-17 och hade alltså en knapp fyrapoängsledning inför Danskens paradgren. Stefan spelade mycket bra men kunde som väntat inte göra så mycket åt  Kasper Jønsson som tog hem badminton med 21-7 och hade nu vänt matchen och hade nu ett övertag med 10 poäng inför Stefans starkaste gren, squash. Här syntes det på Stefan direkt när han klev in i squashgropen att nu skulle det inte vara kul att heta Kasper Jønsson! Stefan var fullkomligt skoningslös och formligen körde över Dansken som inte hade en chans och setsiffrorna skrevs till 21-3 till Stefan som nu återtog ledningen igen och hade 8 bollar upp inför tennisen. Eftersom Stefan hade 8 bollars ledning skulle det räcka med att vinna 14 poäng i tennisen för att få en ointaglig ledning och vinna VM guld. Dansken ledde med 17-13 och det var mycket nerver i luften, men Stefan knep den fjortonde och sista poängen och kan nu titulera sig regerande världsmästare i racketlon 2012!

Racketlon
växer sig bara större och större och är motsvarigheten till tiokamp och triathlon.
Man spelar i fyra olika racketsporter: Squash, Tennis, Badminton och Bordtennis.

Sverige är riktigt bra inom racketlon och har just nu lika många guld som Österrike, som har flest racketlon-medaljer.


Vi har sponsrat Stefan med hans utrustning, nedan kan ni se vad han använder:
Har du frågor eller funderingar?

Ring eller maila oss!

Kontakta oss här
 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden och träningstips i din mailbox.

GYM OCH TRÄNINGSUTRUSTNING ONLINE - HETA VARUMÄRKEN SOM

Adidas | Casall | Reebok | MuscleDrive | Titan | Master Fitness | Matrix | Nordic Fighter | McDavid | Ziva
© Copyright 2005-2015 Rbsportline