• ✔ Fri frakt över 500

  • ✔ Personlig service

  • ✔ 30 dagar öppet köp

Omdömen


Jag var på jakt efter ett nytt racket till min son och visste inte exakt vad som jag skulle köpa. Ringde nummret på sidan och fick väldigt bra bemötande och fick en snabbkurs i vad man behöver tänka på när man köper tennisracket. Så nu hoppas vi bara att min son blir nöjd!

Margareta Svensson
Jag har letat överallt efter någon som säljer macuibär nu till hösten. Fick testa de i usa istället för acaibär och dessa fungerade mycke bättre. Nu kan ja klara höstsnuvan utan problem!

Michael, Falun

Multigym för hemmet och träningslokalen

Multigym är perfekt för den som har litet utrymme men ändå vill ha ett gym med alla basövningar. Precis som allt så finns det gott om kopior som sällan fungerar så bra som användaren tänkt sig. Med dessa kopior har multigym fått ett dåligt rykte vilket är trist då det finns multigym som erbjuder en väldigt god träningsupplevelse. Klicka dig in för att se mer i detalj om specifika multigym nedan.

 

Sortera efter
Casall Functional Trainer
Casall Functional trainer är ett komplett multigym där du kan träna hela kroppen. Multistationen...
68 625:-
Inspire FT1 Functional Trainer
Inspire FT1, Functional trainern som låter dig ha full frihet gällande träningsövningar med...
28 600:-
Inspire M5 Multi Gym
Insipre Fitness Multigym M5 är bland det bästa inom träningsmaskiner vi sett den senaste tiden.
57 375:-
Matrix Functional trainer MSFT 400
Matrix Functional Trainer är ett multigym som tar form, funktion och träning till helt nya nivåer...
131 000:-
Matrix G1- MS40, 4 stack multi station
Johnson’s 4 stations multigym erbjuder utövande av de mest populära styrkeövningarna. MS40 har...
124 000:-
Matrix G1-MG30, 3-stack multistation
Matrix 3 stationsmodul i kompakt design tar lite utrymme i gymmet.
124 760:-
Matrix G1-MS20 cable cross
Johnson’s kryssdrag har justerbara hiss block i 17 positioner och integrerat hävräcke med stång...
74 800:-
Matrix G1-MS50, 5 stack multi station
Matrix MS50 har fem oberoende viktmagasin vilket ger möjlighet att träna upp till 5 personer...
161 900:-
Matrix G1-MS80, 8 stack multi station
Matrix MS-80 som ger möjlighet att träna hela kroppen. Multigymmet har åtta stycken oberoende...
249 000:-
Titan Homegym 100 kg 2014
Titan Hemmagym 2012, 100 kg, för dig som planerar att lyfta tungt!
7 990:-
Titan Homegym 50 kg
Titan Hemmagym, 50 kg
3 990:-
 

Köpguide multigym

Idén av ett multigym är att kombinera så många övningar som möjligt i en maskin. Det är en utmaning för ingenjörerna som utvecklar funktionalitet och design. Eftersom ett multigym har krav på både storlek och antal övningar måste kompromisser göras förr eller senare. Vissa gym har endast 5 övningar och fokuserar på kvalité och noggrannhet. Medan andra kanske erbjuder upp mot 30 övningar men med mindre tanke på kvalité. Som med det mesta så får du det du betalar för (ju dyrare desto bättre).

Platser där du ofta hittar multigym är hotell, spa, lyxhus och mindre träningsanläggningar. Något som dessa har gemensamt är att det är sällan många som tränar samtidigt. Det är en annan styrka med multigym; då det inte är flera hundra användare som på ett riktigt gym är det mer prisvärt att köpa ett multigym där du får många övningar men endast ett fåtal personer kan använda gymmet samtidigt.

Ett bra multigym skapar en privat och exklusiv känsla utan att kompromissa på övningarna. Det kan användas av privata tränare för att skapa en exklusiv miljö utan att investera i många enskilda maskiner och ändå erbjuda kvalité.

Tänk på detta när du väljer:

Enkel, dubbel eller 360°
Förstå maskinen och dess design, de är nämligen designad efter olika miljöer. Kan mer än en person använda den samtidigt eller är den designad så att alla övningar kretsar kring en enda stol. Ibland är det dubbla stolar (en för överkropp och en för ben). Eller så är multigymmet designat så att två personer kan använda det samtidigt riktade i motsatt håll (360° design).
Antalet varianter av multigym är oändliga. Det är viktigt att du kommer fram till vilka övningar du behöver. Välj den som har alla grundövningar och se därefter vad den har för extra funktionalitet. Det finns ingen vits med ett multigym som erbjuder 30 övningar men endast 3 av 6 basövningar finns med.

En eller flera sitsar. Generellt betyder en sits en användare åt gången. Om det är en 360° maskin men endast har en sits så kan endast en använda den åt gången.
Dimensioner. Eftersom fördelen med ett multigym är att spara plats så är storleken av högsta prioritet. Dubbelkolla gärna måtten med din lokal eller yta för att se att den verkligen passar in. Viktigt är även att ta med marginaler på sidorna för att enkelt komma till varje övning.

Kvalité. Som tidigare nämnt, när du köper ett multigym får du det du betalar för. Multigym är gjord för att passa in i små utrymmen och erbjuda många övningar. Med dessa krav är kvalité en ännu viktigare faktor än om du köper separata maskiner. Eftersom du anpassar multigymmet för varje övning är det viktigt att det enkelt går att ändra plats och vikt utan alltför många steg. En funktion som du kommer använda ofta är konvertera sitsen till en bänk och då vill du att det skall gå att göra med en enkel knapptryckning. Kvalitén på sitsarna, grepp, vikter och andra detaljer är det som skiljer bra från dåliga multigym.

Har du frågor eller funderingar?

Ring eller maila oss!

Kontakta oss här
 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden och träningstips i din mailbox.

GYM OCH TRÄNINGSUTRUSTNING ONLINE - HETA VARUMÄRKEN SOM

Adidas | Casall | Reebok | MuscleDrive | Titan | Master Fitness | Matrix | Nordic Fighter | McDavid | Ziva
© Copyright 2005-2015 Rbsportline