• ✔ Fri frakt över 500

 • ✔ Personlig service

 • ✔ 30 dagar öppet köp

Omdömen


Jag var på jakt efter ett nytt racket till min son och visste inte exakt vad som jag skulle köpa. Ringde nummret på sidan och fick väldigt bra bemötande och fick en snabbkurs i vad man behöver tänka på när man köper tennisracket. Så nu hoppas vi bara att min son blir nöjd!

Margareta Svensson
Jag har letat överallt efter någon som säljer macuibär nu till hösten. Fick testa de i usa istället för acaibär och dessa fungerade mycke bättre. Nu kan ja klara höstsnuvan utan problem!

Michael, Falun

Specialerbjudande till dig som driver gym eller träningsanläggning:


Beställ Tomahawk IC3 – en av världens bästa spinningcyklar till Sveriges lägsta pris – garanterat!


Nu har du chansen att uppgradera din cykelpark med en av världens bästa spinningcykel – Tomahawk IC3 och få hela 7620 kr i rabatt per cykel. För bra för att vara sant? Inte alls. Vi har lyckats förhandla oss till ett fantastiskt bra pris och det kan du dra nytta av idag!

tomahawk ic3Du får spinningfantasternas favoritcykel till ett oslagbart pris!


Beställ Tomahawk IC3 – med cykeldator för endast 10 500 kr styck (ord. pris 18 120 kr).

Erbjudandet gäller när du beställer minst 15 cyklar. Du får hela 7620 kr i rabatt per cykel. Dessutom bjuder vi på frakten när du är en av de tre första som beställer (värde cirka 8 000 kr).Här är några av fördelarna med ditt erbjudande:


 • Du får en av världens spinningcykel med cykeldator till ett oslagbart pris

 • Boka nu och få cyklarna levererade när du vill under året

 • Du får förmånliga leasing- och hyresavtal i upp till 60 månader

 • Teckna serviceavtal så håller vi dina cyklar i topptrim

 • Du får vår garanti: Om du hittar Tomahawk IC3 till lägre pris i Sverige betalar vi mellanskillnaden (gäller under kampanjperioden)

 • Du får en ännu bättre cykelpark och ännu nöjdare kunder med Tomahawk IC3


Upptäck Tomahawk IC3 – en av världens bästa spinningcyklar


Tomahawk’s cyklar har fått utmärkelsen “Best in Indoor Cycling” sex gånger sedan 2005 vid den årliga “European BodyLife Awards”. Branschens enda erkända och oberoende utmärkelseorgan. Detta i hård konkurrens från alla internationella leverantörer av inomhuscyklar.


Under de senaste 18 åren har gymägare förlitat sig på Tomhawks design vilket har gjort att de blivit ett av världens mest omtyckta och mest erkända inomhuscyklar hos spinningentusiaster över hela världen. Passa därför på att uppdatera din cykelpark nu när du får kraftig rabatt.


 


Här är några av fördelarna med Tomahawk IC3:


 • Stark och hållbar – cykeln har den mest geometriskt avancerade och styvaste ramen som finns på marknaden.

 • Skön att köra – IC3 är överlägsen alla konkurrenter när det gäller justeringar och ergonomi av styret och sadeln.

 • Hög cykelkänsla tack vare den branschledande drivremmen "PolyV Belt".

 • Ökad säkerhet, komfort och effektivitet i varje pedaltag. Tomahawk IC3 har en Q-faktor på 155 mm (branschnorm), vilket gör att inomhuscykeln känns mer som en riktig cykel.


Q-faktorn är avståndet mellan dina fötter och pedalen när du sitter på cykeln. Rätt Q-faktor gör inomhuscykling biomekaniskt mer effektivt. Detta beror på att det håller cyklistens höft, knä och fot i rak linje och maximerar de muskelkrafter som används till pedalen. Cyklisten sitter bekvämare när pedalerna är placerade nära varandra, precis som på en landsvägscykel. Tomahawk IC3 är en utveckling av den mycket populär S-serien. Målet var att möta de höga krav som studioägare har för att kunna erbjuda sina medlemmar en optimal och rolig träning.


Vinnare av Body Awards 2005,2006, 2008,2009,2011,2012 och 2013!

Tomahawk är världens största specialiserade tillverkare och marknadsförare av kommersiella inomhuscyklar.

 

Den ständiga strävan efter att alltid förnya och höja ribban för alla användare: ägare, instruktörer och utövare genom att lyssna uppmärksammat på marknaden, har gjort Tomahawk till en av världens mest erkända och respekterade varumärke för inomhuscyklar.

Tomahawk IC3 har tre viktiga komponenter som gör den till det ”lilla extra” och förbättrar användarens resultat: Q faktor, ergonomiskt styre och avancerad geometri. Och för klubbägarna,  drivlina med Poly-V teknik för maximalt hållbarhet och minskat underhåll. Tillsammans med den styva ramen, ökad tröghet på svänghjulet och överlägsen anpassningsförmåga gör IC3 till det självklara valet. Take it for a ride and you´ll be a believer!

 Vi garanterar att du får lägst pris i Sverige!

Det här erbjudande är så förmånligt att vi vågar garantera att du inte hittar ett lägre pris på Tomahawk IC3 i hela Sverige. Och om du mot förmodan skulle göra det så betalar vi mellanskillnaden. Den här garantin gäller under vår kampanjperiod och avslutas samma dag som kampanjen stängs. Passa därför på att beställa dina cyklar nu på en gång.


Klicka här för att beställa eller ring 0226-500 81 så hjälper någon av våra spinningexperter dig.


Missa inte chansen att spara mycket pengar!


Om du vill skaffa nya spinningcyklar och ge dina kunder bästa möjliga träningsmöjligheter så kontakta oss på RB Sportline nu. Beställ Tomahawk IC3 – med cykeldator för endast 10 500 kr styck (ord pris 18 120 kr). Erbjudandet gäller när du beställer minst 15 cyklar. Du får hela 7620 kr i rabatt per cykel.


Svara snabbt!


Dessutom bjuder vi på frakten när du är en av de tre första som beställer (värde cirka 8 000 kr).


Klicka här för att beställa Tomahawk IC3 till Sveriges garanterat lägsta pris!


Vill du hellre prata med någon av våra experter på spinningcyklar? Ring 0226-500 81 så får du svar på dina frågor. Du får all hjälp du behöver för att fatta ett bra beslut som passar just dig och dina förutsättningar. Vi gör allt vi kan för att du ska få en helt ny cykelpark till lägre pris än någonsin.


Här är en sammanfattning av ditt erbjudande:

      Du får en av världens spinningcykel med cykeldator till ett oslagbart pris

      Du får cyklarna levererade när du vill under året när du beställer nu

      Du får förmånliga leasing- och hyresavtal i upp till 60 månader

      Du kan teckna serviceavtal så håller vi dina cyklar i topptrim

      Du får vår garanti: Om du hittar Tomahawk IC3 till lägre pris i Sverige betalar vi  mellanskillnaden         (gäller under kampanjperioden)

      Du får en ännu bättre cykelpark och ännu nöjdare kunder med Tomahawk IC3


Beställ nu när du har det i tankarna.


Klicka här för att beställa direkt online eller ring oss på 0226-500 81 så hjälper vi dig att skaffa en helt ny cykelpark till din anläggning. Om det tutar upptaget så fortsätt ring. Vi svarar på alla samtal i turordning. Erbjudandet gäller t.o.m 15 juni.

Ring 0226-500 81 och beställ nu!
Kom ihåg: Om du är en av de tre första som beställer så bjuder vi på frakten (värde cirka 8000 kr!).
Har du frågor eller funderingar?

Ring eller maila oss!

Kontakta oss här
 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden och träningstips i din mailbox.

GYM OCH TRÄNINGSUTRUSTNING ONLINE - HETA VARUMÄRKEN SOM

Adidas | Casall | Reebok | MuscleDrive | Titan | Master Fitness | Matrix | Nordic Fighter | McDavid | Ziva
© Copyright 2005-2015 Rbsportline