• ✔ Fri frakt över 500

  • ✔ Personlig service

  • ✔ 30 dagar öppet köp

Omdömen


Jag var på jakt efter ett nytt racket till min son och visste inte exakt vad som jag skulle köpa. Ringde nummret på sidan och fick väldigt bra bemötande och fick en snabbkurs i vad man behöver tänka på när man köper tennisracket. Så nu hoppas vi bara att min son blir nöjd!

Margareta Svensson
Jag har letat överallt efter någon som säljer macuibär nu till hösten. Fick testa de i usa istället för acaibär och dessa fungerade mycke bättre. Nu kan ja klara höstsnuvan utan problem!

Michael, Falun

    Våra grundpelare är kunskap, kvalité och service

Vår bakgrund

RB Sportline grundades 2005 i Avesta, Dalarna, av Rickard Björklund som såg ett behov av kompens och större utbud inom racketsport. Det fanns då inte så många som erbjöd racketsportutrustning på nätet och det märktes ganska tidigt att behovet var stort. RB Sportline var länge den största racketsport-återförsäljaren online i Sverige med ett mycket stort och komplett utbud för tennis, squash, badminton och bordtennis.I början av 2007 utökade företaget sortimentet med träningsredskap och gymutrustning, grundtanken var att även kunna erbjuda redskap och maskiner för att bygga upp kroppen och undvika skador som är ganska vanligt inom racketsporter.

Resultatet av den nya satsningen blev en liten överraskning med en helt ny kundgrupp som var enorm. 
Sedan dess har fokus mer och mer gått över till gym & fitness-marknaden och företaget har hela tiden funnits långt fram med ett stort utbud, oslagbar service och produkter som håller bästa möjliga kvalité.
 Vår kundgrupp finns i hela samhället, bland annat privatpersoner, kommuner, landsting, hotell, polis, brandkår, försvaret, företag, gymanläggningar. Alla väljer de RB Sportline som leverantör på grund av exceptionell kunskap och service i kombination med en bra prisbild.

Vi erbjuder dessutom service och underhåll för gymmaskiner, löpband vilket är viktigt för att förlänga livstiden av gymmaskinen.


RB Sportline Rickard Björklund   RB Sportline Niklas Löberg
Rickard Björklund   Stefan Backström
VD
Kundansvarig, Försäljning

rickard(at)rbsportline.se
 

Servicetekniker och kundsupport

stefan(at)gymspecialisten.se


Frågor om webb?
webb(at)rbsportline.se
Frågor om marknadsföring?
marketing(at)rbsportline.se

Här finns RB Sportline

Företaget har sitt säte i en unik och fantastiskt naturskön miljö i Avesta som ligger längst ner i Dalarna. Det är en mycket välbevarad gård från 1700-talet där vi har vårt lager och kundmottagning. Här gör vi även olika tester av maskiner och utrustning för att kunna ge våra kunder bästa service och bistå med goda råd.Välkommen till oss på RB Sportline! Det självklara valet för en trygg och sund investering i din hälsa!

 

Kontaktinformation

RB Sportline
Skräddarbovägen 3
77492 Avesta
Telefon: 0226-50081
Mobil: 070-672 84 76
E-post: info(at)rbsportline.se
Organisationsnummer: 7302157131

Har du frågor eller funderingar?

Ring eller maila oss!

Kontakta oss här
 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden och träningstips i din mailbox.

GYM OCH TRÄNINGSUTRUSTNING ONLINE - HETA VARUMÄRKEN SOM

Adidas | Casall | Reebok | MuscleDrive | Titan | Master Fitness | Matrix | Nordic Fighter | McDavid | Ziva
© Copyright 2005-2015 Rbsportline