• ✔ Fri frakt över 500

  • ✔ Personlig service

  • ✔ 30 dagar öppet köp

Omdömen


Jag var på jakt efter ett nytt racket till min son och visste inte exakt vad som jag skulle köpa. Ringde nummret på sidan och fick väldigt bra bemötande och fick en snabbkurs i vad man behöver tänka på när man köper tennisracket. Så nu hoppas vi bara att min son blir nöjd!

Margareta Svensson
Jag har letat överallt efter någon som säljer macuibär nu till hösten. Fick testa de i usa istället för acaibär och dessa fungerade mycke bättre. Nu kan ja klara höstsnuvan utan problem!

Michael, Falun

Holistics Proteinpulver

holistics proteinpulver

Vi på RB-Sportline strävar efter kvalité och därför kan vi nu presentera en ny produktgrupp i vårt sortiment; Holistics Proteinpulver.

Företaget Holistic har likt oss på RB Sportline svenska rötter och grundades 2002 i den östgötska staden Vadstena. Deras verksamhet genomsyras av starka värderingar och målsättningar om att främja hälsotillståndet för människor och genom det bringa glädje. De har hög förståelse till alla prövningar vi utsetts för i vår vardag idag och utvecklar sina produkter för att på ett holistiskt sätt skapa en balans i kroppen. De verkar inte bara för friskare kunder, utan för en friskare värld och sprider gärna sin kunskap genom bland annat föreläsningar. De vill skapa ökad förståelse för orsakerna till sjukdom, hur de kan undvikas eller elimineras, samt informera om livsstilens och kostens betydelse för hälsa och välbefinnande.

Holistic Protein choklad, 750g
Holistic Protein ger ett tillskott av lättupptagligt protein. Proteinet är helt fritt från...
299:-
Holistic Protein vanilj, 750g
Holistic Protein ger ett tillskott av lättupptagligt protein. Proteinet är helt fritt från...
299:-
 


 

Holistic Proteinpulver är ett kosttillskott som bidrar till att bygga muskler samt bibehålla muskelmassa och normal benstomme.


  Holistic Proteinpulver är ett ultrafiltrerat vassleprotein-koncentrat. Proteinkällan Vassleprotein anses vara den bästa, med en balanserad profil av lättupptagliga aminosyror. Det innehållet självklart både essentiella och icke essentiella aminosyror, men de har även tillsatt matsmältningsenzymer i proteintillskottet. Vassleprotein innehåller en del laktos, så om du är laktosintolerant så kan du få problem med detta protein.

Alla Holistics produkter är skapade utefter deras unika recept hos väl beprövade fabriker. De innehåller inga onödiga tillsatser och är fria från tillsatt socker. Detta gör proteinet till en ganska unik produkt på marknaden!

Varför ska man äta proteinpulver när man tränar?

Det finns flera fördelar med kosttillskott i form av Proteinpulver för dig som tränar. För att börja från början så är protein en av de tre näringsgrundstenarna som vi som människor behöver. Vi kan inte överleva utan protein och dess huvudsakliga uppgift är att verka som kroppens byggstenar.

Dina muskler växer då din muskelnedbrytning minskas och mer muskelprotein bildas, en process som heter Proteinsyntes. Här krävs protein. Så vid muskelbygge så är tillräcklig mängd protein ett krav.  Riktlinjen för proteintilltag per dag brukar räknas med två gram protein per kilogram kroppsvikt. Vill du istället gå ner i vikt och bibehålla din muskelmassa, så är protein inte mycket mindre viktigt då. Kroppen behöver fortfarande sitt protein, för att inte musklerna skall brytas ner samtidigt som du bränner fett. Ett underskott i protein leder till minskad styrka, minskad muskelutveckling och större risk för skada, detta då kroppens muskler bryts ner och inte kan byggas upp.

Självklart kan du få i dig protein från naturliga källor med, men Proteinpulver är både mer tids- och kostnadseffektivt. Pulvret kräver en minimal förberedelse och är enkelt att ta med dig överallt tillsammans med en shaker.

Det är även ett mer kostnadseffektivt val då du kan få dig närmare 25 gram protein per portion. Detta motsvarar 130 gram köttfärs eller tre ägg. Detta kan vara en av anledningarna till att det är tyngdlyftarnas favorit, tillsammans med tidseffektiviteten.

Notera dock att precis som alla andra kosttillskott, så ersätter inte Proteinpulver en varierad kost utan det är ett komplement om du inte får i dig tillräcklig med byggstenar genom din vanliga kost.


 Handla ditt Holistics Protein, klicka här för att se all protein!

Har du frågor eller funderingar?

Ring eller maila oss!

Kontakta oss här
 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden och träningstips i din mailbox.

GYM OCH TRÄNINGSUTRUSTNING ONLINE - HETA VARUMÄRKEN SOM

Adidas | Casall | Reebok | MuscleDrive | Titan | Master Fitness | Matrix | Nordic Fighter | McDavid | Ziva
© Copyright 2005-2015 Rbsportline