• ✔ Fri frakt över 500

  • ✔ Personlig service

  • ✔ 30 dagar öppet köp

Omdömen


Jag var på jakt efter ett nytt racket till min son och visste inte exakt vad som jag skulle köpa. Ringde nummret på sidan och fick väldigt bra bemötande och fick en snabbkurs i vad man behöver tänka på när man köper tennisracket. Så nu hoppas vi bara att min son blir nöjd!

Margareta Svensson
Jag har letat överallt efter någon som säljer macuibär nu till hösten. Fick testa de i usa istället för acaibär och dessa fungerade mycke bättre. Nu kan ja klara höstsnuvan utan problem!

Michael, Falun


Vi står för kvalitét, kunskap och service


RB Sportline är återförsäljare för Casall, Matrix och Monark Sports & Medical, Reebok, MuscleDrive USA, Concept, TRX, Tunturi, Master Fitness, Titan, Vision och Real Ryder och vi kan erbjuda dig som kund ett komplett utbud av tränings- och test utrustning till bl.a företag, gym, kommuner, landsting, räddningstjänst, hotell, spa och konferensanläggningar m.fl.

Vi erbjuder

Hyra / Leasing

Allt fler efterfrågar träningsutrustning att leasa då du kan testa och se hur gymmaskinerna används.

Flexibla Betallösningar

Vi erbjuder flera olika betalningsmodeller som gör att dina behov tillfredsställs.

Montering / Service

Vi är certifierade och utbildade för montering och service av gymutrustning. Du slipper därför extra besvär om utrustningen krånglar, ring oss och vi löser det!

Marknadens bästa utbud

Vi erbjuder ett rikt sortiment för alla budgetar. Med fokus på kvalitét ger vi er pressade priser på utrustning som håller.

Vi är även ensamma om att erbjuda en energieffektiv lösning för lampor, träningsskåp, golv och andra delar som behövs i en träningslokal.
 Jag måste säga att servicen sträckte sig långt över mina förväntningar!
Jag blev omhändertagen med öppna armar då lite krångel spelade in
under en beställning, och RB Sportline löste mina problem utan att ens
blinka.


Louise Andersson Bodin
Lic. Personlig tränare och hälsokostrådgivare på Train For Life
 

 


Vi hjälper dig som kund att skräddarsy din anläggning exakt efter ditt behov med hjälp av  3D-ritningar och konsultation. Självklart kostnadsfritt!

Maskinerna och redskapen vi erbjuder är av absolut toppklass vilket innebär maximal hållbarhet och minimalt underhåll. Våra påpuläraste märken inom företagsgym:


MATRIX FITNESS

Matrix är en av världens största tillverkare av proffisionell gymutrustning. Matrix har en design som ligger hästlängder före konkurrenterna med sina mjuka och runda profiler. I de läckra färgerna ser maskinerna helt unika ut. Matrix är också kända för sin säkerhet, ergonomi och kvalité. Maskinerna framstår som mycket kompakta och stabila och man har hittat lösningar som konkurrenterna på marknaden bara kan drömma om. Och allt detta får du till marknadens bästa priser!


CASALL

Casall känner säkerligen de flesta till och de har ett mycket stort utbud som vänder sig både till de som vill sköta sin träning hemma och till anläggningar i alla storlekar. Produkterna är av högsta kvalité och användningsområdena är aerobic, yoga och styrketräning. Casall är Scandinaviens största och äldsta företag inom fitness och har i över 20 år levererat gymutrustning av toppkvalité till marknadens bästa priser.


Du kan känna dig trygg och väl uppbackad


Med förmånliga serviceavtal och en personlig kundsupport alla dagar, året runt mellan kl. 9-21 kan vi erbjuda dig en unik och stor trygghet när du köper eller hyr ditt gym hos oss.
I regel finns alltid reservdelar i lager och vårt mål är att ett fel alltid ska vara åtgärdat inom 48 timmar.Kontakta oss
 nu för kostnadsfri rådgivning och offert!

Kontakta oss för ditt kommande projekt


Vi erjbuder högkvalitativ service inom gym och fitness. Vi har det bredaste sortimentet för dig som behöver hjälp med alltifrån träningsmaskiner till belysning och förvaringsskåp. Hos oss finner du allt du behöver!

Maila oss direkt

Kontakt

Kontakta oss för en offert eller om du vill så hjälper vi dig att utforma ditt gym från grunden helt efter dina önskemål och behov. Vi kommer gärna och besöker dig så tittar vi på lokalen och olika lösningar tillsammans

Tel: Rickard 070-6728476
E-post: info@rbsportline.se

Se även denna sida för tips och råd:  företagsgym
Har du frågor eller funderingar?

Ring eller maila oss!

Kontakta oss här
 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden och träningstips i din mailbox.

GYM OCH TRÄNINGSUTRUSTNING ONLINE - HETA VARUMÄRKEN SOM

Adidas | Casall | Reebok | MuscleDrive | Titan | Master Fitness | Matrix | Nordic Fighter | McDavid | Ziva
© Copyright 2005-2015 Rbsportline