• ✔ Fri frakt över 500

  • ✔ Personlig service

  • ✔ 30 dagar öppet köp

Omdömen


Jag var på jakt efter ett nytt racket till min son och visste inte exakt vad som jag skulle köpa. Ringde nummret på sidan och fick väldigt bra bemötande och fick en snabbkurs i vad man behöver tänka på när man köper tennisracket. Så nu hoppas vi bara att min son blir nöjd!

Margareta Svensson
Jag har letat överallt efter någon som säljer macuibär nu till hösten. Fick testa de i usa istället för acaibär och dessa fungerade mycke bättre. Nu kan ja klara höstsnuvan utan problem!

Michael, Falun

Företagsgym - Investera i din verksamhet & din personal

Vi står för kvalitét, kunskap och service


RB Sportline är återförsäljare för Casall, Matrix och Monark Sports & Medical, Reebok, MuscleDrive USA, Concept, TRX och Real Ryder och vi erbjuder ett komplett utbud av träningsutrustning till företag, gym, kommuner, landsting, räddningstjänst, hotell, spa och konferensanläggningar m.fl.

Vi hjälper dig som kund att skräddarsy din anläggning exakt efter ditt behov med hjälp av  3D-ritningar och konsultation. Självklart kostnadsfritt!Maskinerna och redskapen vi erbjuder är av absolut toppklass från MATRIX FITNESS, CASALL och MONARK SPORTS & MEDICAL vilket innebär maximal hållbarhet och minimalt underhåll.

Med förmånliga serviceavtal och en personlig kundsupport alla dagar, året runt mellan kl. 9-21 kan vi erbjuda dig en unik och stor trygghet när du köper eller hyr ditt gym hos oss.
I regel finns alltid reservdelar i lager och vårt mål är att ett fel alltid ska vara åtgärdat inom 48 timmar.


Kontakta oss nu för kostnadsfri rådgivning och offert!


Produkterna:
matrix gymmaskiner

Matrix fitness - Prisbelönta gymmaskiner
Matrix är en av världens största tillverkare av proffisionell gymutrustning. Matrix har en design som ligger hästlängder före konkurrenterna med sina mjuka och runda profiler. I de läckra färgerna ser maskinerna helt unika ut. Matrix är också kända för sin säkerhet, ergonomi och kvalité. Maskinerna framstår som mycket kompakta och stabila och man har hittat lösningar som konkurrenterna på marknaden bara kan drömma om.
Och allt detta får du till marknadens bästa priser! __________
casall gymutrustning

CASALL
Casall känner säkerligen de flesta till och de har ett mycket stort utbud som vänder sig både till de som vill sköta sin träning hemma och till anläggningar i alla storlekar.
Produkterna är av högsta kvalité och användningsområdena är aerobic, yoga och styrketräning.
Casall är Scandinaviens största och äldsta företag inom fitness och har i över 20 år levererat gymutrustning av toppkvalité till marknadens bästa priser.


monark spinningcykel

MONARK SPORTS & MEDICAL

Monarks cyklar är kända för sin kvalité och funktionalitet och och de vänder sig till 3 målgrupper.

Sports Medicine är cyklar som vänder sig till krävande kunder som testar och tränar för utveckling och forskning inom idrott och medicin.
Medical vänder sig till sjukvård och instutioner med stora krav på mätsäkerhet.
HealthCare är produkter för aktiv hälsoutveckling och rehabilitering inom frisk- och sjukvård.

MONARK PRODUKTKATALOG


Våra tjänster

3d ritning företagsgym

Som totalleverantör erbjuder vi kostnadsfri konsultation och planering av inredning och skräddarsyr lösningar för nyetablerade och existerande träningsanläggningar, spa- och  hotell, sjukvården, rehab kliniker m.fl. Vi gör en ritning i full 3D-layout så att du på bästa möjliga sätt ska kunna se hur resultatet kommer att se ut.

Inga anläggningar är för stora eller för små, vi har maskiner och redskap för alla ändamål.


Service och support

Vi kan erbjuda våra kunder en unik kostnadsfri support genom en personlig kundservice alla dagar, året runt mellan kl. 9-21. Vi erbjuder även förmånliga serviceavtal där vi garanterar att varje besök vid reparation eller underhåll blir noga och proffesionellt utfört så att maskinerna ska hålla toppklass i många år framöver. Uppstår ett fel på någon maskin är vårt mål att felet ska vara åtgärdat inom 48 timmar.

Finansiering

Vi kan erbjuda förmånliga leasingavtal vilket förenklar vardagen för ditt företag. Fördelarna vid leasing som finansieringsform är många och det låser inte upp likviditeterna i ditt företag. Läs mer om leasing HÄR


Kontakt

Kontakta oss för en offert eller om du vill så hjälper vi dig att utforma ditt gym från grunden helt efter dina önskemål och behov. Vi kommer gärna och besöker dig så tittar vi på lokalen och olika lösningar tillsammans


Vi hjälper dig hitta rätt gymutrustning för dina behov

Få fri rådgivning som passar din budget.

3D-ritning av ditt blivande gym
Serviceavtal för att förlänga utrustningens livslängd
Totalleverantör av allt från maskiner till golv & belysning

Kontakta oss idag på 0226-50081 eller maila oss på info@rbsportline.se


Se även denna sida för tips och råd: 
Företagsgym
Gym till bostadsrättsföreningar
Hyr eller leasa gymutrustning
Har du frågor eller funderingar?

Ring eller maila oss!

Kontakta oss här
 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden och träningstips i din mailbox.

GYM OCH TRÄNINGSUTRUSTNING ONLINE - HETA VARUMÄRKEN SOM

Adidas | Casall | Reebok | MuscleDrive | Titan | Master Fitness | Matrix | Nordic Fighter | McDavid | Ziva
© Copyright 2005-2015 Rbsportline